ucuzluk diil tembellik vede kolaya kaçma var bence. belkide aynı şeyi kastediyodun...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
peki en uyuz olduğunuz parça
Collapse
X
-
aga ben bi şu hakan altun kırosunun telefonun başında bilmem ne yapıomuş varya ona, iki davut güllüoğlu baklavasının ne oldi sana ne oldi boyle şarkısına, üç küstüüüüm küstüüüm varya ona daha sayamayacağım çok türk şaheserlerine kıl kapıyorum.
ama mesela Zeki Müren-Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızları severim yani
bye
Yorum
-
WhiteLion
AynenTürk şarkıcıların %99'unun parçaları.

Ayrıca Gülşen Denilen iğrenç varlığın "ya tutarsa" mıdır nedir ? Bu kadar büyük bi işkence olamaz.Arada mecburen kafe vb.Ortamda dinlemek zorunda kalıyorum Tüm hayatım gözlerimin önünden geçmeye başlıyo.Ama artık bunların da çözümünü buldum Cd çaları ya da Mp3 Playerı yanımda taşıyıp hangisinin pili varsa son ses Dream Theater açıyor ve kurtuluyorum.
İsmail Y.k ve Müslüm son zamanlarda Efsane Olan Arkadaşlarımız.
Ayrıca Seray Sever'in en büyük hayranıyım Sayesinde dünyanın e güzel biryer olduğunu anladım..
Düzenleyen - WhiteLion on 24/05/2006 00:13:25
Yorum
-
Biri Tarkana LAf atmış aaa olmaz. Gerçekten. Tarkan Türkiye'deki ender sanatçılardan. Konservatuar eğitimlidir. Gerçekten bu işi severerk yapmıştır. Sanat müziği eğitimlidir. Bakınız Müzeyyen Senar Albümüne. Pop'un kralıdır. Yalan değil hani. Lütfen sahnede dans ediyo die adam olmuomu yani. O zaman Michael Jackson die biri yok. Sonra Nev , Teoman , Şebnem , Yavuz Çetin , Hele Yalın kendi alanlarında krallar.
Eğer Laf atacaksanız biraz dikkatlı olun.Alın size biraz örnek.
Ayrıca isimleri bilerek küçük yazıorum.
ismail yk (Serserinin Dik alası. Tam sokak serserisi.)
gülşen
ebru destan
hakan altunmudur nedir.
yıldız tilbe
aklıma gelirse yazarım devamını
Yorum
-
Pekçok yerli pop parçası artı rimi rimi ley, bunun dışında spesifik olamam fazla yerli müzik kültürüm yok, hernekadar "kırıcan mı belimi" son derece uyuz edici bir parçayken söylemesi çok güzel oluyor.
Yorum
-
Proximity
kutsi iğrenç salak salak sözlerle şarkı yapıolar bu ne kardeşim ya şarkı dediin üstünde biraz uuraşılır ayıp
Yorum
Unconfigured Ad Widget
Collapse
Initializing Tabs & loading Content...
Trending
Collapse
Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Yorum